2024-01-28 202 浏览
😍最近同朋友去咗尖沙咀稻乙日本料理食饭我哋坐嘅座位系半包厢卡座设计 满满嘅私隐度同朋友倾计好有安全感😁而家只要经Openrice订座 全单可以九折仲有720ml清酒买一送一 好抵饮!另外有刺身拼盘半价优惠(不可与其他优惠同时用)-前菜鳕鱼白子口感滑嫩 酱汁味道酸酸甜甜几开胃汁煮螺 螺肉好弹牙入味😋-特上刺身拼盘 有火炙左口鱼、银鳕鱼、新鲜八爪鱼、深海池鱼、大拖罗、赤贝同海胆全部都好新鲜 大拖罗油脂丰富 无筋 火炙左口鱼、银鳕鱼 灸烧完好香 鱼肉柔软 海胆鲜甜 钟意食刺身嘅真系要试吓-另外叫咗几款热食同串烧日本阿波尾鸡翼 炸得香脆多汁 肉质饱满 串烧鸡颈肉有炭烧香味第一次试呢个部位 味道唔错鳗鱼煎蛋浓郁蛋香同鳗鱼酱汁好夹-花竹虾天妇罗 高度推介👍🏻👍🏻炸皮非常薄脆 虾肉结实弹牙 大大只嘅花竹虾食落相当满足 连炸虾头都系可以成旧食埋 一啲都唔浪费😍-最后梗系要试埋招牌鱼汤乌冬 汤底奶白色 鱼汤味好浓郁 好甜冇腥味 乌冬加埋啲菇索哂汤汁 冬天食佢真系好正 好味评分😋:4/5🌟🌟抵食指数🤑:4/5 🌟🌟餐厅环境 🤪:4/5🌟🌟价钱💰:~$450@1地址:📍 稻乙日本料理 尖沙咀宝勒巷10号2楼
😍
最近同朋友去咗尖沙咀稻乙日本料理食饭
我哋坐嘅座位系半包厢卡座设计 满满嘅私隐度
同朋友倾计好有安全感😁
而家只要经Openrice订座 全单可以九折
仲有720ml清酒买一送一 好抵饮!
另外有刺身拼盘半价优惠(不可与其他优惠同时用)
前菜鳕鱼白子口感滑嫩 酱汁味道酸酸甜甜几开胃

好味评分😋:4/5🌟🌟
抵食指数🤑:4/5 🌟🌟
餐厅环境 🤪:4/5🌟🌟
价钱💰:~$450@1
地址:📍 稻乙日本料理 尖沙咀宝勒巷10号2楼 @inaotsu

#littlefoodtour尖沙咀
#littlefoodtour日式