2023-11-19 23 浏览
终于黎到星期五, 一于去Happy Friday平时星期五尖沙咀周围酒吧都好嘈, 今次行远少少系天文台道上楼清吧, 食下野饮杯酒relax下我地两个人, 首先叫左个意粉黎顶下肚先, 叫左个海鲜意粉, 个汁好浓, 意粉都好弹牙, 唔错之后就一人叫左杯野饮同几个小食我就叫左杯Jap Jap, 朋友就叫左杯Virgin MojitoJapJap既味道几特别, 都算几甜, 唔重酒味, 仲有D荔枝肉, 几易入口Virgin Mojito就系无酒精既Mojito, 有少少薄荷味但唔太重, 青柠味比较出另外叫左几个小食送野饮炸鸡软骨好脆口, 拎黎送酒一流肉酱薯条黎到好大兜, 吓一吓亲, 应该特登调过味, 系比较咸, 但系送埋酒就岩岩好, 好贴心最后仲叫左个松阪猪, 黎到比较似猪颈肉, 但系油脂几好, 有猪味有D咬口咁, 都系一D好送酒既小食总括而言, 呢间酒吧既野食同埋饮品既质素都几好, 不过地理位置就可能冇其他尖沙咀酒吧咁方便但系如果想几个朋友饮杯酒倾下计, 呢到系一个几好既选择
终于黎到星期五, 一于去Happy Friday

之后就一人叫左杯野饮同几个小食

另外叫左几个小食送野饮
炸鸡软骨好脆口, 拎黎送酒一流

有D咬口咁, 都系一D好送酒既小食

但系如果想几个朋友饮杯酒倾下计, 呢到系一个几好既选择
2023-11-17