2021-07-15
尖沙咀隐秘餐厅, 因为佢唔系大街, 加上我食个日系平日, 所以人流唔算多,餐厅装修主要以黄色为主, d 位坐得几舒服👍🏻我地叫左set dinner, 包左餐汤/沙律🥗 主菜同埋野饮🍹 整体食物质数唔错 😋我地叫左虎虾意粉🍝 同埋肉眼扒🥩 野饮叫左佢地signature homemade lemonade🍹 虎虾意粉软硬适中 👍🏻 忌廉汁亦到好creamy 😋 虎虾亦算弹牙, 但个人口味问题, 觉得生洋葱味比较重 😂肉眼扒超软熟, 有牛味👍🏻 加上小小调味已经好好食😋 同埋有好多配菜 🥦 值得推介Homemade lemonade 味道唔错, 加上梦幻既粉紫色 😍 好靓呀 🥰味道 🌕🌕🌕🌖🌑环境 🌕🌕🌕🌗🌑服务 🌕🌕🌕🌖🌑性价比 🌕🌕🌕🌖🌑小贴士❤️ 我系系OpenRice book 枱既,有9折 👍🏻
味道 🌕🌕🌕🌖🌑
环境 🌕🌕🌕🌗🌑