首先不得不赞呢到嘅服务态度真系好好,店主会悉心安排座位同推荐食物比客人😍而座位都非常阔落,想有返自己私人空间又可以book定房(有人数限制)🤪小编觉得呢到最特别嘅地方系可以同调酒师order自己想要嘅cocktails,就算系menu上面无嘅都可以整到出黎,而且调酒师仲好好倾好fun添🤣另外一个特别嘅地方就系呢到有提供BBQ自助餐,呢样真系少见,不过提返大家如果系想拣呢个buffet系要预约架😝.🐷酥炸去骨原只猪手$198猪手外皮酥脆,炸得岩岩好而且食落唔会觉得好油腻😳每一块猪手肉都系肥瘦均匀,仲有可以比客人选择唔同嘅酱汁,系今次重点推介👍🏻.🐷泰式猪颈肉呢到嘅猪颈肉一啲都唔会输比出面嘅泰国餐厅/串烧专门店🥳猪颈肉竟然整到有脆边嘅效果🥰.🍆重庆烧茄子$68虽然价钱系贵左少少,但敢讲系食过最好食嘅烧茄子🥹辣度十足又好重蒜蓉味,啱晒重口味人士🤩.🍸豆腐花绿茶鸡尾酒 $98见到个名相信唔少人都会觉得奇怪,但呢一杯系调酒师根据小编嘅要求特别调制🤩真系意外地好饮,无论系味道同酒精浓度都系小编最中意🤪记得如果menu上面嘅选择唔啱自己嘅话,系可以主动同调酒师讲想要咩味嘅cocktails架😎.💰人
🐷酥炸去骨原只猪手$198
🐷泰式猪颈肉