2024-08-04 77 浏览
♨️Playa de Papagayo 尖沙咀河内道普基商业中心地下N3号舖@papagayohk ❤️今次嚟到尖沙咀河内道嘅酒吧街食晚饭,最钟意酒吧就系有主餐食而唔系就咁斋送酒嘅snacks, 细心睇佢Menu食物及饮品都种类繁多,绝对系选择困难症,样样都想食底下今次都叫咗几多款,再嗌返两杯Cocktail慢慢坐咗一晚👍🏻🔷Fine De Claire 只蚝几清新爽口怡人🔷Deep Fried Oyster六只炸蚝入口Juicy,重蚝味🔷Spicy chicken wings 大大碟以为得六只,原来系x2=12支,超炸超好食🔷Seafood Risotto 一上枱咁多海鲜直程见唔到啲饭,大大只虾超吸引,意大利饭处理得几好软硬适中,合我口味🔷Australian Striploin Tagliata Style 已切片西冷牛扒唔使自己慢慢锯,超多片,已经好饱之下食吓食吓又食晒,原因系「好味」🔷Sweet Sunset🔷Peachy Licious 两杯Cocktail都好清新唔太甜,又有啲酒香,对我嚟讲算调得几好食物:8.5/10抵食:8.5/10环境:8/10。。。#香港美食 #香港美食
♨️Playa de Papagayo
尖沙咀河内道普基商业中心地下N3号舖
@papagayohk

🔷Fine De Claire
只蚝几清新爽口怡人
🔷Deep Fried Oyster
六只炸蚝入口Juicy,重蚝味
🔷Spicy chicken wings
大大碟以为得六只,原来系x2=12支,超炸超好食
🔷Seafood Risotto
🔷Sweet Sunset
🔷Peachy Licious

食物:8.5/10
抵食:8.5/10
环境:8/10

#香港美食 #香港美食日记 #美食日记 #美食推荐 #hkrestaurant #hkig #hkfoodie #foodie #foodiehk #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodstagram #hkfoodlover #hkfoodblogger #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodiegram #foodielife #食在尖沙咀 #尖沙咀美食 #探店 #探店美食 #探店分享 #酒吧餐厅 #酒吧餐厅推荐 #蚝 #cocktails #chilldinner