🧡💙❤️楼上韩国包车🇰🇷冬天去韩国好钟意喺包车入边食嘢,暖笠笠食住热辣辣嘅嘢个人真系温暖好多😆加上温馨踏实嘅气氛,返到香港都有啲念念不忘!系唔系估唔到韩国包车会喺楼上呢?依家韩国包车就可以符合到以上嘅元素啦!💕🧡一鸡两味🧡 甜辣 酱油 $228 讲到韩国料理,紧系唔可以错过炸鸡啦!🍗依度一共有三种口味,原味甜辣同埋酱油,拣鸡两味就可以自选两个口味,我哋就拣咗甜辣味同埋酱油味啦!😛呢个价钱系全份炸鸡,甜辣嘅味道同埋酱油嘅味道各占一半,我个人就钟意食甜辣味道多啲,辣辣地真系好开胃!😍❤️酱煮辣鸡脚锅❤️(M) $146呢个锅上菜之后要等佢煲滚咗再食,辣鸡脚锅其实都真系辣辣地,🌶️但系辣酱味道唔会太刺激!😙鸡脚好入味,而且佢都好软腍,好容易脱骨,食嘅时候都好方便!🐥💛炸流心芝士猪扒💛 $72成日睇韩剧都会见到有人嗌流心芝士猪扒,一般嘅炸猪扒已经满足唔到我啦!🤣依个流心芝士猪扒真系必食,趁热食嘅时候仲可以拉丝,充满奶香嘅芝士,🧀再加上香脆可口嘅炸猪扒,仲有少少嘅酱汁,呢个口感同埋味道都好丰富!🐷🤍柚子牛奶乐🤍 $68依杯饮品系餐厅自家制嘅,柚子嘅味道酸酸甜甜,🍊仲有奶香加少许嘅酒,入口好顺滑,用嚟解辣
🧡💙❤️
楼上韩国包车🇰🇷

🧡一鸡两味🧡 甜辣 酱油 $228

❤️酱煮辣鸡脚锅❤️(M) $146
酱煮辣鸡脚锅

💛炸流心芝士猪扒💛 $72

🤍柚子牛奶乐🤍 $68
依杯饮品系餐厅自家制嘅,柚子嘅味道酸酸甜甜,🍊仲有奶香加少许嘅酒,入口好顺滑,用嚟解辣都好适合!🍹
柚子牛奶乐

依间韩国餐厅嘅环境真系好有气氛,嘢食嘅质素都唔错😛芝士炸猪扒真系必食!BTW记得save post,方便向店员查询有关餐点啦❣️

📍hoo韩国包车
📍尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦22楼
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段
酱煮辣鸡脚锅