2022-08-12
🧡❤️💛夸张又高质A5和牛火锅放题🥩依间A5和牛火锅店高质到有啲夸张🤯趁依家唔使订枱,大家快啲去食…因为岀咗名之后会全场满座😫(到时想食就好难订位啦!虽然近排真系好多餐厅有做和牛火锅放题,Hatty都有食过其他,但以价钱同质素嚟讲😳依间真系数一数二!❣️黑桦牧场和牛火锅放题❣️ $398/1位可以食到120分钟,选择都几多🤭不过我谂大家都系主攻A5黑桦和牛,所以下面都会介绍返😝餐厅采用手机落单,即叫即切、即叫即炸,每样嘢食都有返咁上下质素😙💜海鲜💜 送依个跟餐系送嘅😂,一坐底就会有店员送上海鲜,焗佢20分钟就食得🤣海鲜都系刺身级,有生蚝🦪、扇贝、虾虾🦐听店员讲全部都系日本直送,鲜甜又好味!🤎A5熊本黑桦和牛肉眼🤎 送依个都系送嘅,每枱都会有一碟🤤劲大块劲嫩滑,可惜唔可以当放题咁疯狂食😆少食果然多滋味🥰🤍北海道豆乳玫瑰芝士锅🤍 汤底汤底选择都几多,不过芝士最吸引🤣卖相都劲靓🌹汤底豆乳味浓,带有奶香芝士味,整体味道温柔易入口🧀❤️A5熊本黑桦和牛肉❤️ 任食当日放题区嘅和牛肉有9个部位选择,每款都系新鲜高质素而且油花完美🤭因为系和牛,所以渌到粉嫩就食得🥩(如果唔知要渌到咩程度都可以问店员㗎✨佢哋真系
夸张又高质A5和牛火锅放题🥩
❣️黑桦牧场和牛火锅放题❣️ $398/1位
💜海鲜💜 送
🤎A5熊本黑桦和牛肉眼🤎 送
🤍北海道豆乳玫瑰芝士锅🤍 汤底
❤️A5熊本黑桦和牛肉❤️ 任食
(如果唔知要渌到咩程度都可以问店员㗎✨佢哋真系好客气好热心💕
A5熊本黑桦和牛牛前胸-口感弹牙爽嫩
A5熊本黑桦和牛上肩胛肉-肉质结实,有口感
👑A5熊本黑桦和牛玉子后腰肉-沾上玉子,令软嫩牛肉带蛋香
A5熊本黑桦和牛特上霜降小排-油花分布较多,口感多汁鲜嫩细致
🧡小食🧡 任食
小食选择真系好多好多😳去到最后都未试匀😂
椒盐炸鱼皮-佢鱼皮超大块🫢又脆卜卜,好好味
👑火炙爆芝拉丝虾饼Pizza-净系睇个名都知有咩元素,芝士真系拉到丝🧀虾饼香脆肉质弹牙
💙雪糕💙 任食
好少会见到有「波波雪糕」喺放题店岀现,当日雪糕味道有六款🤤有我最爱嘅曲奇味!可以疯狂encore!
💛饮品💛 任饮
呢度嘅饮品有别于一般放题店,原来全部都系由唎酒师亲自调制😍难怪咁好饮!
👑杨枝甘露沙冰-必饮沙冰,酸酸甜甜加埋雪糕球更正
喵喵奶茶-茶香奶滑,入口顺滑不死甜
💚清酒💚 +$98清酒&啤酒任饮
呢度会有唎酒师驻场,想揾自己心水清酒?唎酒师会推荐返呀🍶
餐厅为日系装修,座位好阔落 坐得好舒服😌食嘅时候,店员会主动换碟收碟🤣仲好有礼貌😳又超级客气又热心,第一次食放题食得咁开心同身心满足,真系要开心share🫣BTW记得save post,方便向店员查询有关肉肉啦❣️
📍黑桦牛
📍尖沙咀堪富利士道6-6A号爵寓1楼