2023-06-17
位于尖沙咀漆咸道地铺的酒吧餐厅 [Hans],环境昏暗,就是一间酒吧的格局非常Chill ,有室外和室内位置可供选择,非常适合和朋友放工饮吓嘢倾吓偈,这里提供高多如天上繁星的调酒饮品,另有多款创意小食供应🍸▪️Tailor-Made $ 108 Per Glass 研究咗Drink Menu成10分钟都未谂到有啲咩好,就让调酒师帮我们选择吧,Tailor Made 饮品没有Menu亦不知道是什么,保证会有惊喜,今日我哋饮咗两杯都系调酒师嘅秘密武器👍🏻🍜▪️明太子蟹肉忌廉乌冬忌廉汁非常Creamy ,包围住每条乌冬,明太子和蟹肉咸香鲜味,配合弹牙又烟靭既乌东,美味🧆▪️炸牛丸拼鹌鹑蛋见到呢个组合咁得意,牛丸和鹌鹑蛋都系细细粒,估唔到牛丸弹牙又多汁,平平无奇嘅鹌鹑蛋经炸过之后,配上特制,椒盐又几好味,送洒一流🧀▪️单骨鸡翼拼一口芝士又是一度送酒小食拼盘,单骨鸡翼细细只方便进食,味道咸香相当惹味,炸芝士外层香脆,内里是热辣辣流心芝士,好味道,钟意食芝士嘅朋友,绝对唔可以错过🍟▪️避风塘薯条炸得香脆嘅薯条,加上大量避风塘口味嘅炸蒜头和干辣椒,调味用咗少少香辣粉,完全系避风塘嘅口味,香脆可口
🍜▪️明太子蟹肉忌廉乌冬
🧆▪️炸牛丸拼鹌鹑蛋