尖沙咀高质打卡Cafe@miluna.alehouse 🌕呢排同月亮好有缘份,唔止好有情调,食方面都充满惊喜。我哋试咗Set dinner ,非常推介俾大家。 (788 for 2 ,另加一)🍴由头盘满足到甜品,物超所值。🥂套餐包意大利气泡洒(90分钟)free flow .我最钟意起泡酒,所以个人好钟意呢个配搭。甜甜地超易入口,同以下推介嘅美食都好夹。西班牙火腿肉拼盘🍴🍈送酒必食,哈密瓜超甜同火腿超夹,萨拉米肠配芝士都好正,辣辣哋。开胃之选。啲火腿唔唔会好咸,系有质素嘅风干火腿。烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律🥗估唔到烟三文鱼配牛油果油又出奇地新鲜,他他嘅酱汁超欣赏。伏特加火焰带子🔥超推介有视觉嘅享受,员工即场喺你面前加酒烹调。带子带有酒香又滑,个皮烤得好脆。朋友表示满足。黑松露蘑菇汤🥣黑松露离远已经闻到阵味好香,超Creamy。🍝明太子忌廉扁意粉-个明太子酱超赞,越食越想食。有啲蟹肉喺里面,提升味道。🥩 烤美国肉眼牛扒-份量超足,肉质嫩滑,烤得啱啱好,锁住肉汁。🍰提拉米苏同芝士蛋糕一样咁正,特别喜爱提拉米苏,个酒味啱啱好同mousse底相辅相成。呢间可以再有下次👍🏻
尖沙咀高质打卡Cafe@miluna.alehouse

🥂套餐包意大利气泡洒(90分钟)free flow .
我最钟意起泡酒,所以个人好钟意呢个配搭。
甜甜地超易入口,同以下推介嘅美食都好夹。

西班牙火腿肉拼盘🍴🍈

烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律🥗
估唔到烟三文鱼配牛油果油又出奇地新鲜,他他嘅酱汁超欣赏。

黑松露蘑菇汤🥣
黑松露离远已经闻到阵味好香,超Creamy。

呢间可以再有下次👍🏻