2020-03-13
难得系尖沙咀可以揾到一间咁抵食,又高质嘅餐厅。真心推荐大家去试,而且系黄店!一定要去食呀!Btw入到去见到有顶草帽系墙上面😄😄好搞笑平身想嗌劲多碗细碗嘅试晒佢,但原来细碗嘅要21:00后先有,下次食宵夜过黎再试先!我点左碗鸡丝+鸡翼捞面,同埋米线,啲米线好特别,因为比平时食开个啲细条好多。捞埋啲汁食,好入味同埋嗌左个船皇汤面,有劲多𩠌,姐系好似什锦面咁,全部𩠌都有。同埋我地加左$1,就可以升级,有埋和牛呀!个汤底好浓郁可以自己加啲鱼露,就更鲜味啦!最特别系杯野饮个杯,应该话系个碗先岩😂😂😂用黎装野饮呢个容器真系好特别,同好靓。第一次见。有特色👍🏻平时饮嘅龙眼冰成日都会落得太糖浆,但呢杯泰式龙眼冰唔会,甜度适中!我钟意!杯泰式红豆冰劲多红豆,好足料。同埋佢上面个层奶系沙冰黎架,劲正呀!
Btw入到去见到有顶草帽系墙上面😄😄好搞笑