2021-09-13
今日同朋友尖沙咀行街行到攰想揾地方饮杯野,咁啱见到呢间楼上bar之前有foodie介绍过,就上去睇下😮间bar唔算大,但都有indoor+outdoor,室内装修都几特别一坐低就即刻肚饿🙊叫左2杯野饮同2份野食Winter🥤 - 粉红色𠮶杯,一黎已经觉得打卡几靓☺️ 饮落味道都几特别,系热情果奶昔嘅感觉,估唔到热情果沟奶味道都会咁夹👍🏼Spring🥤- 呢杯系橙色𠮶杯,味道大概系橙+西柚梳打咁,有少少西柚嘅甘甘地味,清清地都唔错但就唔算太特别👌🏻Parma ham pizza 🍕- 呢个pizza个皮同底超薄,好似饼干咁,啱哂钟意食pizza但又成日食唔哂批边嘅我🤣 而且parma ham又唔会太喊,捞埋上面个酱甜甜地都几夹😋烟三文鱼牛油果risotto 🍛- 呢碟最好味🥰 个risotto 煮得啱啱好,个汁好浓好creamy,三文鱼份量又多,夹埋牛油果食好正😍😍😍本身只系想去间bar饮杯野,点知最后叫左2杯mocktail之余仲意外发现d野食都几正😀 到时可以上去当西餐厅都ok🤣🤣🤣
一坐低就即刻肚饿🙊叫左2杯野饮同2份野食