2023-10-07
特别的日子,要去特别的餐厅🥰适逢纪念日,去左尖沙咀呢间铁板烧享受下美食😆呢间曾经有米芝莲推介,又可以欣赏维港靓景,果然无令我失望😆两个人叫左两个套餐,一个牛一个海鲜,师傅好好服务,预先同我地介绍食材,亦都推荐我地可以和牛同樱花虾炒饭夹埋炒,会更惹味😙铁板牛柳套餐 $368铁板海鲜套餐 $368🥗🍣前菜 - 沙律、刺身、面豉汤、茶碗蒸、冬瓜刺身超肥美🥰🥰特别系三文鱼,又够冻,超好食😆沙律都好新鲜,好开胃😁面豉汤同茶碗蒸都正😄据说蛋系用兰王蛋😍另外冬瓜系冻食,但口感同味道都一流🤩🦐🐟铁板海鲜 - 带子、大虾、鱼三款都好正!带子超大粒,咬落又嫩滑😍大虾超级爽口,而且切好哂上碟,食起黎方便好多!鱼都系数一数二食过嘅好味,够滑,而皮都比较脆,又充满住师傅特制酱料,正😆🐮铁板牛柳 师傅将牛柳切成细件,然后烧至7成,待应介绍住每款配料,有芥末,黑椒,蒜片等等🥰牛柳好淋,而且肉汁肉味丰富,预先调味下,纯粹食牛柳都好好食,加上脆到好似薯片嘅蒜片,将味道同口感升华去另一个层次😍😋😋😋大推!🐮🦐和牛樱花虾炒饭师傅将2个餐嘅和牛同虾加埋一齐炒,食落好有口感,饭亦粒粒分明,配料丰富😋😋🤩🥣甜品 - 南瓜红豆汤呢
铁板牛柳套餐 $368
铁板海鲜套餐 $368
🥗🍣前菜 - 沙律、刺身、面豉汤、茶碗蒸、冬瓜
🦐🐟铁板海鲜 - 带子、大虾、鱼
🐮铁板牛柳
🐮🦐和牛樱花虾炒饭
🥣甜品 - 南瓜红豆汤
呢个甜品唔会太甜,但味道好好😄红豆绵软,好好味😊
整体而言系超正😆环境舒适一流,服务态度好好,师傅都会一边整一边同客人倾计交流😆好开心好满足🥰🥰🥰绝对会二访!!