2022-10-14
成日喺尖咀经过嘅居酒屋🏮见评价唔错,又俾我揾到好嘢😍 好适合朋友坐低慢慢叹下又饮下🫶🏻▪️牡蛎🦪和牛肥美鲜甜多汁,和牛好似寿司咁包裹喺上面,呢个配搭好夹🤩💯 前所未食嘅配搭,一啖轰落口,即刻心心眼😍▫️清酒🍶煮蚬 师傅煮得好好👍🏻 将清酒🍶嘅香味散发出嚟,蚬肉粒粒都好肥美,推荐💗▪️鲷鱼刺身 (时令鱼)鲷鱼拼盘好靓呀,肉质爽口带鲜味,有两款煮法,个人喜爱佢嘅厚切烧鲷鱼♥️ 灸烧过令到鱼脂半融,口感丰富又香口🫶🏻▫️鲍鱼天妇罗 冇谂过原来鲍鱼同天妇罗又几夹㗎㖞😆 鲍鱼二分切开,弹牙新鲜再加外面嘅天妇罗脆皮😋▪️味噌蟹甲罗 我嘅至爱♥️ 捞饭一流,我想要两碗靓仔🍚🍚▫️极上寿司盛合无论拖罗定鲜虾,每件都系诚意之作,寿司饭醋味较重,饭粒弹牙,同平时嘅寿司饭口感唔同,配上新鲜嘅刺身🤩 为呢一餐画上完美句号♥️▪️梅酒 ▫️乌龙茶 #日式居酒屋#尖沙咀美食
成日喺尖咀经过嘅居酒屋🏮
▪️牡蛎🦪和牛
▫️清酒🍶煮蚬
▪️鲷鱼刺身 (时令鱼)
▫️鲍鱼天妇罗
▪️味噌蟹甲罗
我嘅至爱♥️ 捞饭一流,我想要两碗靓仔🍚🍚
▫️极上寿司盛合
▪️梅酒