2020-07-10 715 浏览
同朋友喺尖沙咀食完饭,想揾地方饮下酒、倾吓计,就嚟咗位于诺士佛台嘅”Box” chill一chill。呢间bar环境宽敞,干净企理,整体格局同气氛都唔错,一入到去已经有良好印象。除咗传统饮酒游戏,呢度仲有多款VR游戏,包括生化系列123集、double tap、Over kill等等,绝对系一大卖点!各式酒类同食物都有供应,店员都好主动亲切咁介绍menu。今次我哋试咗两款signature Cocktail👇🏻🍫Chocolate Chip Factory $118(Bacardi white rum, Banana liqueur, Godiva, Coco White)有浓郁嘅朱古力香味,配几款朱古力饼干,适合嗜甜嘅女仔😋 💠Blue Lagoon $118(Bacardi white rum, Blue Curacao, Triple sec, Lychee syrup, Lemon juice, Lychee)呢款卖相一流,好清新,有夏日嘅感觉,两粒又大又多汁嘅荔枝令人回味无穷!🍺 Hoegaarden Rosee $88整体感觉唔错,地点就脚,环境一流,价钱合理,又多嘢玩,下

各式酒类同食物都有供应,店员都好主动亲切咁介绍menu。

今次我哋试咗两款signature Cocktail👇🏻

🍫Chocolate Chip Factory $118
有浓郁嘅朱古力香味,配几款朱古力饼干,适合嗜甜嘅女仔😋

💠Blue Lagoon $118

🍺 Hoegaarden Rosee $88

整体感觉唔错,地点就脚,环境一流,价钱合理,又多嘢玩,下次会再嚟!

2020-07-07