2023-04-03
尖沙咀高质Burger嘉宝汉堡📍尖沙咀宝勒巷9-11号和益中心地下➰今晚同朋友准备去睇show,拣左依间可以快食嘅餐厅,餐厅先揾位,后排队落单等叫号形式运作,全间餐厅采白色简约设计,餐具以自助形式供应,亦鼓励客人自助回收餐盘。✥蜜糖芥末菠萝牛堡 💲40 ⭐️4.2/5⭐️本身系配猪堡,可改转牛或鸡,我就转左牛堡,份量非常丰富,牛堡中间夹左烧菠萝,蕃茄,入口一咬立即爆汁,非常juicy,配埋蜜糖芥末酱非常好味。.✥日式芥末虾堡 💲45 ⭐️4.1/5⭐️朋友就拣左虾堡,虾堡亦炸得外脆内嫩,虾胶份量充够,加埋日式芥末酱亦非常滋味。另外,追加套餐(+💲16)包饮品同小食一份,我地拣左炸烧卖及蕃薯条(+💲5),份量亦非常足够,味道正常发挥,两个人都食到棒腹离场。➿➿➿#嘉宝汉堡#尖沙咀美食#hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodporn #852eats #hkiger#食好西 #相机食先 #香港美食➿
嘉宝汉堡
📍尖沙咀宝勒巷9-11号和益中心地下