2024-11-02
想去间又靓又好食嘅餐厅庆祝,Royal INN嘅法式浪漫烛光晚餐唔单止价钱亲民,仲有好多款菜色🇫🇷🤩最平$228 就食到main course啦,而大部分甜品都系$100以下🍰餐厅仲提供写碟服务,庆祝birthday/anniversary就啱哂啦🥳餐厅装修好有法国宫廷feel,有巴黎凯旋门打卡位,隔离仲有花花💐墙身挂住古典水晶灯同埋皇室宫庭镜🪞非常适合打卡!📸 -🔥必食Items 炭烧12oz安格斯西冷牛扒绝对系今次嘅MVP❣️我哋叫左五成熟,块牛扒好粉嫩但无血水,而且扒身好厚,但好冧好易切,仲有千层焗薯配酸忌廉做伴碟,牛魔王们必食呀🐮🐮另外佢啲可丽饼都好出名,个人觉得芒果同热情果嘅口味比cinnamon易接受😝大大块饼加埋新鲜果肉,酸酸甜甜食落好清新😍-MENU▫️ SAUTEED SPANISH OCTOPUS $148 ★★★☆☆mini potato, jalapenos, perilla leaves, sago chips▫️ GRILLED ANGUS SIRLOIN STEAK $368★★★★★angus steak, sour cream source, baked p
🔥必食Items
MENU
angus steak, sour cream source, baked potato
▫️ CRAB MEAT LINGUINE $168 ★★★★☆
asparagus, vine tomato, creamy sauce, parmesan cheese
▫️ APPLE CINNAMON CREPE $88 ★★★★☆
caramel apple, cinnamon syrup