2022-03-19 38 浏览
🥓Traditional spaghetti carbonara $80🍝煙腩肉 洋蔥 蛋黃汁 意粉唔好睇佢嗰碟好似剩係得個大字👁其實佢係一個好大份嘅卡邦尼 🤩呢個卡邦尼食落比較乾身可能係因為用傳統蛋黃汁做法既原因🍳但勝在巴馬臣芝士落得多🧀味道啱啱好夠意粉亦有咬口😋呢個價錢同地區黎講都唔錯☺️!Youniqueed cocktail(Baileys , Goldiva liqueur ,whisky, double espresso, milk)$80真係好特別嘅苦 一入口好似飲緊mocha 咁 但係係特濃版仲有酒精 佢既後勁好足 係酒(我覺得whiskey既味比較出)既苦澀味🥃如果想提神 但又想要d 酒精 呢杯就啱喇🍸 要注意既係上碟時間需要比較耐同檯既數量係正常cafe 咁 😗feel 到餐廳好盡力去提供customer friendly 既service 🥰咖啡師會好盡力同每一位顧客傾計 了解佢地既需要 細細地一間咖啡店要呢種服務態度 係香港真係好難得☺️

🍝煙腩肉 洋蔥 蛋黃汁 意粉
味道啱啱好夠
意粉亦有咬口😋
呢個價錢同地區黎講
都唔錯☺️

! Youniqueed cocktail(Baileys , Goldiva liqueur ,whisky, double espresso, milk)

!
真係好特別嘅苦