2021-12-29
尖沙咀 人头涌涌舖头🎁泰式种类 炒出镬气☺️尖沙咀B1出口,步行约5分钟首先先讲气氛,入到去人头涌涌,职员都好用心安排入座🙆♂️服务真系要加分😀1. 泰式炒金边粉$75- 呢一个炒金边粉非常有镬气❤️当中会有大大只嘅虾😳芽菜🤝葱☺️炒出镬气👍🏻酱料配搭非常好😳大火快炒🥰最啱一家大细食😆2. 飞天通菜$58- 分量非常十足😋食到舔舔脷😄好有泰国嘅风味🤣钟意食辣嘅朋友都可以试吓🎖属于小辣😳炒到翠绿色🙏厨师控制火候一流🙂3. 牛仔骨$48- 先讲份量😄总共会有三件,比较多肉汁🦁️都算系我食过咁多间牛仔骨做得最好嘅一间🤣非常真心,控制火候真系啱啱好,肉嫩多汁😋好似搽咗浸蜜糖上去🤣4. 猪牛鸡串烧$48- 总共有三串,配搭特色酱料☺️色香味俱全🙆♂️食完之后应该唔够喉🙂最啱同朋友三五知己一齐食😆锁晒啲肉汁整体唔错❤️职员服务亦都比较好😳亦都可以啱晒朋友一齐去🥰地点:尖沙咀加连威老道46-48号恒隆银行大厦70s Food Dining by Vintage House 地下3号舖名称: 泰grill@thai.grill.tst 好去评分🎖(5个👍🏻为最好)- 环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻- 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍
泰式种类 炒出镬气☺️
4. 猪牛鸡串烧$48
整体唔错❤️职员服务亦都比较好😳亦都可以啱晒朋友一齐去🥰
名称: 泰grill
@thai.grill.tst
好去评分🎖(5个👍🏻为最好)
- 环境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
- 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
- 价钱:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
- 推介:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
———————————————————————————
#香港美食 #hkfoodie #香港餐厅 #香港 #香港好去处 #美食 #美食日记 #hkrestaurant #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodieblogger #餐厅推介 #中餐 #西餐 #自助餐 #香港人 #hkrestaurants #美食推荐 #美食摄影#尖沙咀美食 #尖沙咀