🧡 尖沙咀佐敦𠮶一边不嬲都有好多餐厅😍 上次同妈咪去试咗一间新开嘅日式餐厅,叫The Harmony! 🧡 餐厅用上绿色墙身,睇落好有格调。感觉系正餐可以嚟食,夜晚又可以喺度饮酒既feel~ ✨ 餐厅入边仲有个area经理话可以包场👍🏼🧡 Harmony九宫盛盒 $398 (以下食物配搭系晚餐供应,午餐会有另一款价钱既九宫盛盒)♡ 如果嚟到想试吓唔同款式嘅嘢食,或者谂唔到食咩,我觉得可以试吓呢个九宫盛盒☺️♡ 入边包咗好多唔同款式嘅嘢食,首先前菜有和风沙律🥗,渍物♡ 刺身就有帆立贝, 牡丹虾, 油甘鱼仲有拖罗鱼蓉卷物,同海胆鱼子蟹肉杯!😍 全部刺身都好新鲜☺️♡ 熟食就有牛小排串烧同一夜干🐟不过我自己就唔太钟意食多骨既鱼🙈🧡 胡麻酱豆腐海藻沙律 $58本身想嗌海葡萄,但系自己唔小心嗌错左🤣好彩豆腐滑溜,加上胡麻酱,都好好食😋🧡 鳕鱼干 $38必点!价钱唔贵,又好食!脆脆嘅鳕鱼干,加埋沙律酱好好味😍🧡 黑松露鹅肝多士 $108鹅肝都唔细,多士煎得香脆,加埋黑松露,几惹味~🧡 串烧 🍢 鸡皮 $30/ 明太子鸡肉棒 $48/ 柚子豚肉芦笋卷 $58/ 焦糖菠萝 $48另外餐厅都有好多串烧可以拣
🧡 尖沙咀佐敦𠮶一边不嬲都有好多餐厅😍
🧡 餐厅用上绿色墙身,睇落好有格调。

♡ 入边包咗好多唔同款式嘅嘢食,首先前菜有和风沙律🥗,渍物
刺身就有帆立贝, 牡丹虾, 油甘鱼

♡ 熟食就有牛小排串烧同一夜干🐟
不过我自己就唔太钟意食多骨既鱼🙈
🧡 胡麻酱豆腐海藻沙律 $58
本身想嗌海葡萄,但系自己唔小心嗌错左🤣
好彩豆腐滑溜,加上胡麻酱,都好好食😋

🧡 鳕鱼干 $38
必点!价钱唔贵,又好食!脆脆嘅鳕鱼干,加埋沙律酱好好味😍

🧡 黑松露鹅肝多士 $108
鹅肝都唔细,多士煎得香脆,加埋黑松露,几惹味~

🧡 串烧 🍢 鸡皮 $30/ 明太子鸡肉棒 $48/
柚子豚肉芦笋卷 $58/ 焦糖菠萝 $48

另外餐厅都有好多串烧可以拣!摆盘好特别
鸡肉棒配明太子酱👌🏼 少少辣
菠萝用上新鲜菠萝🍍加埋焦糖皮,当甜品咁食😆
🧡 环境坐得舒服,服务态度几好,价钱亦都唔算太贵👌🏼 约朋友嚟食吓饭唔错☺️