2018-06-19
-韩国水梨卷😋( $98)依个韩国水梨卷嘅馅料有黄金梨🍐,青瓜🥒,生菜,红萝卜丝🥕,腌黄萝卜,杞子放系水梨卷上面,黄金梨味道清甜,食落十分清新爽口🤗,好fresh,食多几旧都唔会好滞😎-韩式甜辣素炸鸡🐥($118)味道十分惊喜😋,甜辣酱汁配合炸鸡真系岩岩好,味道唔会太辣,愈食愈开胃😚,依个韩式甜辣素炸鸡其实由香脆豆卜(外层)包住多汁的素肉😆(馅料),食落外脆内软,而且不油腻😍十分香。食得几件炸鸡都可以,真系唔错😍-板烧芝士菜盘💚($98)(可以选择原味芝士 或 素食芝士)今次就拣左原味芝士,有原味芝士碎同原味芝士酱,用铁板去慢慢烧蔬菜,烧好后再拌上芝士食,蔬菜盘有:南瓜、茄子🍆、野菌🍄、菇🍄、豆腐、露笋、同娃娃菜,烧完之后加堆芝士🧀一齐食真系好正,仲可以自制拉丝😋,板烧蔬菜味道较清淡,感觉几健康❤️-健营藜麦沙律🥗($128)依个沙律嘅份量好大🥗有好多材料:菠菜苗,羽衣甘蓝,牛油果🥑,芒果,火箭菜,依个沙律好健康,而且芒果好甜🤗,超好食💛-柚子韩SHAKE🍹($128)侍应会先问想加几多冰,加几多酒,然后亲自系面前将饮品shake😂依个系2人份量嘅饮品,味道清香甘甜,仲有柚子果蓉粒系杯底
韩国水梨卷😋( $98)
韩国水梨卷
韩式甜辣素炸鸡🐥($118)
韩式甜辣素炸鸡
板烧芝士菜盘💚($98)
(可以选择原味芝士 或 素食芝士)
板烧芝士菜盘
健营藜麦沙律🥗($128)
健营藜麦沙律
柚子韩SHAKE🍹($128)
侍应会先问想加几多冰,加几多酒,然后亲自系面前将饮品shake😂依个系2人份量嘅饮品,味道清香甘甜,仲有柚子果蓉粒系杯底,好好饮😍
柚子韩SHAKE