2023-03-18
今次去左尖沙咀一间有情调嘅打卡餐厅✨Miluna 🌙装修以古典墨绿色同玫瑰金色就为主调,感觉优雅高贵。仲有必影打卡位📸️超巨型月亮 🌙花束💐女生们必爱😍 晚餐两人餐有5 Course Dinner Set 💗连90分钟任饮🇮🇹意大利气泡酒🥂 $788/2 Person 🥂Prosecco Free Flow✨有前菜🥗✨两款主食🍽️两款甜品🍮两杯餐茶☕️最重要任饮意大利汽泡酒🫧🥂平时餐厅一支酒都要$2xx-3xx,咁计落的确几抵食😆黑松露忌廉汤🥣味道浓郁有口感烟三文鱼他他 配牛油果藜麦沙律 及西班牙火腿肉拼盘🥗两人份丰富嘅前菜拼盘🥰卖相不错👍🏻有火腿芝士哈密瓜配上意大利气泡酒,一流配搭一边饮一边食😌好Chill🥂🔥火焰蒜片一口和牛粒🥩仪式感十足😍牛肉软腍好juicy 香口香煎北海道带子蟹肉蟹子明太子忌廉扁意粉🦀🍝意个有惊喜👍🏻材料十足好慷慨😂好creamy 味道较浓☺️个人好钟意❤️🐷法式脆皮乳猪配蜜糖芥末汁+ $38.0估唔到系道食到咁有质素嘅乳猪!皮脆肉嫩🐽肉嘅柔软程度不需要用咬牙咬嫁!微微沾上蜜糖芥末汁有能中和油腻感,推介👍🏻甜品以蓝莓芝士蛋糕&提拉米苏作结😌一餐丰富晚餐好满足呀❤️
晚餐两人餐有5 Course Dinner Set 💗
黑松露忌廉汤🥣味道浓郁有口感
烟三文鱼他他 配牛油果藜麦沙律 及
西班牙火腿肉拼盘🥗两人份
一边饮一边食😌好Chill🥂
🔥火焰蒜片一口和牛粒🥩
仪式感十足😍牛肉软腍好juicy 香口
🐷法式脆皮乳猪配蜜糖芥末汁+ $38.0
估唔到系道食到咁有质素嘅乳猪!
皮脆肉嫩🐽肉嘅柔软程度不需要用咬牙咬嫁!
微微沾上蜜糖芥末汁有能中和油腻感,推介👍🏻
甜品以蓝莓芝士蛋糕&提拉米苏作结😌
一餐丰富晚餐好满足呀❤️