2023-12-01
咁大个女好似都未试过咁贵嘅吉列猪扒😂😂如果再去食我应该会试lunch set,平差唔多一半🫣当然就唔系用返同款豚肉啦鹿儿岛特等厚切豚肉定食 ($308) ●●●●◐套餐跟白饭、面豉汤、渍物、生果、焙茶个汤一啲都唔马虎,有蚬肉;焙茶用上京都产茶叶,香气浓郁,刺激食欲☕️食猪扒之前可以自己先磨碎芝麻,再混合秘制酱汁,系食猪扒点嘅;不过我哋觉得猪扒本身已经好浓味,唔使点太多🐷部位属于里肌肉炸皮松脆到不得了!敢讲系喺香港食过头一二位最好味嘅吉列猪扒✨入口即溶后散发嘅油香真系正爆!唯一系嫌肥膏多咗啲😚厚切猪扒食完大🈵足,最可惜就系得几块唔够喉(够饱就真嘅)饭用嘅系宫城一见钟情米🍚🌾粒粒分明我添咗一round日本椰菜,捞埋紫菜芝麻汁或者柚子汁食都好清甜爽口🥬巨峰梳打 ($42) ●●●●○冇特别🍇小豆岛职人木桶酱油雪糕 ($52) ●●●●○云尼拿雪糕中和咗百年老字号酱油嘅咸味,有几啖有toffee味以假乱真~系几特别嘅感觉,而且软雪糕好细滑,有惊喜呢🍨特盛抹茶馅蜜 ($68) ●●●●○相比起酱油雪糕冇乜特色,抹茶味唔苦涩,各个配料都几好食🍵✍🏻 白饭、椰菜丝免费加添🆓;食晒个餐之后➡️店员会送上生
鹿儿岛特等厚切豚肉定食 ($308) ●●●●◐
套餐跟白饭、面豉汤、渍物、生果、焙茶
饭用嘅系宫城一见钟情米🍚🌾粒粒分明
巨峰梳打 ($42) ●●●●○
冇特别🍇
小豆岛职人木桶酱油雪糕 ($52) ●●●●○
特盛抹茶馅蜜 ($68) ●●●●○
相比起酱油雪糕冇乜特色,抹茶味唔苦涩,各个配料都几好食🍵
✍🏻 白饭、椰菜丝免费加添🆓;
食晒个餐之后➡️店员会送上生果、玄米茶 ($9),去油消腻
⚠️ 10% service charge