2019-04-02
返工收工返工收工, 终于挨到星期五去HAPPY HOUR下! 最好当然同朋友饮下野吹下水啦~~ 佢带我去一间新BAR, 有野饮有野食仲有野玩, 好岩我地呢D放工要减下压既人XD 环境几好, 又唔会太嘈太杂, 收工时间来都未开始多人, 可以好好同朋友吹下水! 用Tablet MENU, 好多酒类饮品选择~ 除左佐酒小食, 更有PIZZA添~ 先来杯啤酒~ 花生薯片小吃当然少不得! Pina Colada 调得不错喔~ 有种放松心情~ 另外, 我们都点了鸡亦, 现炸上台, 非常香脆! 要小心烫咀! Amamebi Pizza - 原来系大甜虾PIZZA! 好大份! 我地两个人差D食唔晒~ TIMBER仲有全港唯一的多功能电子游戏桌, 有大富翁、Rainbow、飞行棋、撞砖等, 可以同朋友边CHILL边玩! 其他如beer pong, DARTS等都有!!下次可以同成班朋友来玩~
最好当然同朋友饮下野吹下水啦~~
佢带我去一间新BAR, 有野饮有野食仲有野玩,
有种放松心情~ 另外, 我们都点了鸡亦,
下次可以同成班朋友来玩~