同事话公司附近the one开左新既牛肉火锅放题,我地呢班食肉兽当然夹个时间放工去试下啦!好在book左台,去到唔使等就有得食!我地选了中价的套餐,极上美国牛小排放题,汤底二人一窝,我地一共6人,所以选了3款:寿喜烧、蕃茄、猪骨.坐低即刻出去拎其他野食,火锅配料都非常多,display得好整齐干净!高质的蟹棒及芝士丸都系必取!蔬菜类也非常丰富!仲有其他小食、甜品、糖水!饮品也是任饮!回到座位,牛肉同豚肉都到齐!超级靓既红肉色~~ 有牛小排、牛肩肉,个人推荐牛肩肉,肉味浓雪花靓,轻轻一烫就入口,美味!我们都encore了几次牛肉,真系几高质数!!但,唯一美中不足就系只得90mins,吃得唔够尽兴喔,同埋人多挂住密密食,倾唔到计,哈哈!呢个价钱,都合理,系时间上差啲,大家要考虑考虑!
好在book左台,去到唔使等就有得食!
坐低即刻出去拎其他野食,火锅配料都非常多,display得好整齐干净!高质的蟹棒及芝士丸都系必取!蔬菜类也非常丰富!仲有其他小食、甜品糖水!饮品也是任饮!
我们都encore了几次牛肉,真系几高质数!!
呢个价钱,都合理,系时间上差啲,大家要考虑考虑!