⭕圣诞节唔知大家去咗边度打卡呢?📸我就去左同个好姐妹试左个圣诞Tea Set非常吸引,味道好食之外,仲好打卡able,而且店内外环境布置得好有节日气氛🎉有大大个鸟笼位,点影都靓👍👍🎄 Afternoon Tea($498 for/2)有全咸点or半咸半甜点2款选择,我就拣左半咸半甜点,因为两款都想试下,一个架一次过可以满足晒你两个愿望 💕🤪当中所有食物都好有水准,包你令人一试难忘‼️👌🍵🔻烤焗车厘茄忌廉芝士法包🔻炭烧大虾伴牛油果酱挞🔻巴马火腿 配密瓜🔻炙烧芝麻吞拿鱼🔻蓝莓丹麦酥🔻菠萝椰子奶冻🔻每日精选芝士蛋糕🔻红莓朱古力慕丝挞🔻英式松饼 配果酱及忌廉芝士🔻圣诞曲奇🔻咖啡或茶我几喜欢炭烧大虾伴牛油果酱挞,入面好多牛油果酱,好香,而且个皮都整得好特别,加埋大虾一齐食🥰一流呢一间餐厅绝对食得又可以打卡,好啱少女,铺头装潢都系好别致,睇得出好用心,相信除咗t之外,平时啲嘢食都应该唔错,下次可以过嚟试下食其他

🎄 Afternoon Tea($498 for/2)
🔻烤焗车厘茄忌廉芝士法包
🔻炭烧大虾伴牛油果酱挞