2023-10-19
之前去过尖沙咀赫德道见到呢间嘢好靓已经好想入去难得今日有朋友陪我去试吓放学后就一齐去Chill 下啦。临近万圣节,店内仲做咗好多万圣节嘅装修。甘脆原味炸鸡翼 $108店主将鸡翼切开两半更加容易识到啖啖肉再加埋泰式辣酱非常好味,鸡翼炸到非常松脆。鸡肉非常鲜嫩弹牙,有油水。香煎杂肠拼盘$88超大盘杂肠,切成一粒粒一片片,食到唔同品种嘅肠,食完好饱肚。鱼手指 $88炸鱼手指好有鱼肉味,好似食紧鱼蛋咁。揸到刚刚松脆,唔会硬骨骨。金脆炸薯角$88识落薯仔有粉,好饱肚,好有薯味此店创作咗好多特式 Cocktail,好有创意。Cocktail menu 好吸引我哋,好可爱既画风,点咗两杯试下。Blossom 恋下繁花 $88(Gin, Earl Grey, Elderflower, Lemon) GIN做base, 加入接骨木花、柠檬及伯爵茶。好light 花香同茶味为主嘅cocktail。接骨木花味好出,之后有仲带阵阵嘅柠檬同埋伯爵茶香气,饮落好清新。Breeze 热带微风 $ 88以Vodka 做base, 热情果, 青柠同姜汁汽水。 好水果味cocktail,饮落去一开始好友热情果嘅味道之后就
甘脆原味炸鸡翼 $108
香煎杂肠拼盘$88
鱼手指 $88
金脆炸薯角$88
识落薯仔有粉,好饱肚,好有薯味
Blossom 恋下繁花 $88
Breeze 热带微风 $ 88
以Vodka 做base, 热情果, 青柠同姜汁汽水。 好水果味cocktail,饮落去一开始好友热情果嘅味道之后就大啲我最喜欢嘅柠檬同姜汁汽水味道。饮完头脑好清醒,好友夏日气氛。