2020-12-21 148 浏览
之前喺上网都见到好几个朋友试过,我都一样嚟打下卡先,依间餐厅唔算大,但都好阔落,环境都舒服,食物以台式为主,背景有粉红色霓虹灯,再加上彩色❤️🧡💛💚打卡backdrop 位,好少女感觉🥰花香特色月见卡邦尼 $128大大的一碟,一边放意大利,另一边放上大虾,而中间有一只鸡蛋做分隔,就算摆放方式同平时食的卡邦尼有点不同,但忌廉汁一点都不会少,而且个卡邦尼汁仲creamy ,好香浓,所以好有满足感炸排骨拉丝蛋饼 $78蛋饼真系食得多,但依一款蛋饼真系好少食,因为块炸排骨真的好大块,再加上芝士,真系好饱肚,不过蛋饼有啲似手抓饼嘅皮明太子盐酥鸡 $78热辣辣咁食再加上明太子酱又几配合,盐酥鸡又唔会炸得好粉,都唔会好油,份量都几足够冻脏脏朱古力 $55卖相真系好脏脏😂满到泻哂出嚟,但成杯饮品好澎湃,朱古力味好浓郁,又唔会好甜,啱错朱古力控脏脏抹茶雪糕拿铁 $58依一杯饮品系朋友饮,佢嘅评语喺抹茶味道唔算太浓,仲有淡淡的奶香,整体唔会好甜,再配上抹茶雪糕,其实都好match

花香特色月见卡邦尼 $128
花香特色月见卡邦尼