2021-02-28 178 浏览
呢间fusion菜都几有人气 上次下昼四点嚟到都几乎坐满😯好感谢 @rickyskitchenhk 嘅邀请 令我哋有机会试到呢间餐厅几款招牌菜❤️芝士烟肉一丁伴温泉蛋 $98呢个好惊喜!😍 芝士味超级浓郁 烟肉亦都同平时好薄𠮶啲唔同 系真系有一粒粒半肥瘦嘅猪肉🤤加埋面头𠮶啲芝士脆片真系好正🧀完全系carbonara 2.0 冇谂过同出前一丁竟然咁夹 不过觉得温泉蛋可以再流心一啲😬祥仔脆脆猪扒饭 $128呢个猪扒饭都几唔错🥰 个猪扒好惊艳 炸得啱啱好 里面仲系带少少粉红色🔥 而个饭就正常啦🙈升级海龙皇·两日两夜罗宋汤 $78呢个上菜嘅时候好特别☺️系会用胶袋载住再剪开个袋 欣赏佢好足料 有好多唔同嘅海鲜同埋牛腩🤩西多士·雪糕 $58呢个摆盘好靓 而西多士啱啱炸起 配埋雪糕 冰火交融劲正👅黑牛 (+$25)呢个正常 就系雪糕加可乐🤣忌廉沟鲜奶 (+$25)讲唔停平时饮开乐天𠮶只忌廉沟鲜奶 但系都系第一次直接将忌廉可乐沟鲜奶🤔个人觉得呢个同平时𠮶啲主要唔同就系冇咁甜 几特别可以一试👍🏻整体黎讲 讲唔停觉得餐厅质素水准都几高 特别推介呢度嘅猪扒 真系好好好食!😚同埋每样野都超级大碟🥰去开尖沙咀或者

芝士烟肉一丁伴温泉蛋 $98

祥仔脆脆猪扒饭 $128

升级海龙皇·两日两夜罗宋汤 $78

西多士·雪糕 $58
呢个摆盘好靓 而西多士啱啱炸起 配埋雪糕 冰火交融劲正👅

黑牛 (+$25)
呢个正常 就系雪糕加可乐🤣

忌廉沟鲜奶 (+$25)

整体黎讲 讲唔停觉得餐厅质素水准都几高 特别推介呢度嘅猪扒 真系好好好食!😚同埋每样野都超级大碟🥰去开尖沙咀或者长沙湾都不妨可以试吓呀!