2023-06-20
今次同朋友食呢间系诺士佛台既正宗印度餐厅一直都好抗拒食羊肉既我😆今次好大胆试左Tandoori Adraki Panje 佢系印度烤烟薰羊扒 最后无令我地失望我地仲叫多一份真系好食又香最紧要系唔苏呀!羊扒厚度好足烧烤味好惹味😋😋😋另外仲叫左butter chicken 🍗 同grilled chicken 每次是印度餐我都必叫既items🥰 butter chicken source 比grilled chicken sources 便甜小小好浓郁creamy, grilled chicken就系辣辣地既,唔系太辣,我系唔食得太辣呢个我接受到嘢饮方面佢地有酒水提供,但我自己好钟意佢地既mango lassi❤环境方面都好宽阔装潢都好异国风情😍
环境方面都好宽阔装潢都好异国风情😍
Tandoori Adraki Panje