2023-01-05 430 浏览
石烧牛扒就食得多,不过我就未试过用石炉烧其他野🤔所以今日就去左食专门食石烧嘅牛匠石烧。依度每张台都有一个用酒精蜡烛烧嘅石炉🔥石炉上面放左一张纸,侍应话系for防止烧得太劲会烧𢙐D肉,而当张纸烧得咁上下,侍应就会主动过黎换纸👍🏾依到除左有牛扒之外仲有好多野可以叫,例如牛舌、羊架、牛胸肉🤪明太子玉子烧🍳 💰48依个系一个加左明太子酱嘅玉子🍳个玉子本身甜甜滑滑,有浓浓ge蛋味,再配上我钟意食嘅明太子酱,正呀🥰盐烧原条鱿鱼 💰128条鱿鱼都几大条,上面撒左D调味粉😋鱿鱼肉爽口弹牙,鱿鱼脚就烧得几香口。不过我觉得佢嘅调味可以落重手D😌安格斯牛小排 🥩 💰188唔讲味道,就甘睇佢已经觉得D色水好靓,油花好够好均匀,烧个阵D油出晒黎,好邪恶😈侍应话每边大概烧分半钟,出晒油就反得架啦😻块肉食落好浓肉味,而且几嫩,一D都吾谐🥹配埋蒜头同佢D酱一齐食,好满足呀🤩鹿儿岛无激素鸡颈肉🐓 💰98猪颈肉就食得多,甘鸡颈你又试过未呢?未试过嘅我即刻叫左黎试🤤结论就系佢嘅口感好有惊喜😳依个比牛要烧耐D大概烧2分几钟,烧个阵记住要用个钳翻开里面睇下熟未呀。依块肉好有惊喜,佢同鸡髀肉一样甘滑嫩,但系佢个口感比鸡髀更加爽弹

仲可以烧蒜头

安格斯牛小排 🥩 💰188

安格斯牛小排

鹿儿岛无激素鸡颈肉🐓 💰98

鹿儿岛无激素鸡颈肉

猪颈肉就食得多,甘鸡颈你又试过未呢?未试过嘅我即刻叫左黎试🤤结论就系佢嘅口感好有惊喜😳依个比牛要烧耐D大概烧2分几钟,烧个阵记住要用个钳翻开里面睇下熟未呀。依块肉好有惊喜,佢同鸡髀肉一样甘滑嫩,但系佢个口感比鸡髀更加爽弹,好新奇😝依个我钟意配埋生菜同蒜头一齐食😎

厚切特上牛舌COMBO 👅 💰158

厚切特上牛舌COMBO

作为牛舌控嘅我,紧系去到边都会叫牛舌啦👅牛舌厚薄各有风味,而依个dish就可以一次过满足晒两个愿望😍牛舌肉非常爽口弹牙,符合我期望。不过佢个厚切牛舌因为太厚所以有D难烧,最后我地要叫侍应帮拖先得😂

味素饭 🍚

味素饭

食烧肉点可以无饭送呢🥰依个味素饭嘅饭素落得好慷慨,识食一定要捞埋只温泉蛋一齐食😆不过D饭素可能会淋晒,所以唔好加埋下面D豉油呀😗

彩虹水果茶💰68 & 草莓乳酸 💰36

牛匠彩虹水果茶
草莓乳酸

杯水果茶超级大杯,用jar上,而且里面加左好多已经切左细细粒ge杂果,用饮管都吸到上黎。而草莓乳酸就唔系我想象中嘅药水味。食左多烧肉,真系要饮下D清凉ge野饮解下腻。

服务🤵🏼
依到服务真系吾错😼我本身谂住问侍应 D肉要点烧,佢直接攞起个钳示范比我地睇👏🏾而且佢一见到张纸同埋旧酒精烧到差唔多就会主动过黎换,完全唔需要我地叫,依个位绝对抵赞👍🏾👍🏾

味道 :⭐️⭐️⭐⭐
性价比:💸💸💸💸