呢间餐厅相信唔少人都有听过或者食过😌我自己两年前都有嚟过,估唔到今次再嚟依然咁受欢迎咁多人👥我同朋友𠮶日去到因为坏咗部䢂,所以等咗三四个字先上到去🥺大家如果要去嘅话记住预啲时间排队搭䢂,栋楼得两部唔算大嘅䢂,仲要差唔多层层都系食肆,所以等䢂都要啲时间啊🥸#甜辣炸鸡(半份)💰$158每一件炸鸡🍗嘅外层都有满满嘅甜辣酱,虽然好邪恶但一啖食落去真系好满足!我自己觉得酱汁唔算好辣,算系偏甜嘅甜辣,同我一齐食𠮶位朋友就完全唔食辣嘅,佢表示觉得辣🥵都要一路食一路饮嘢先得,不过见佢都有食第二件炸鸡,应该系还可以接受嘅😎鸡肉完全唔干或者柴,好多汁嫩滑~呢个下次去都会Encore😋#薯仔煎饼💰$82薯仔煎饼🥔就系…薯仔煎饼XD虽然望落好薄好似煎得好脆,但其实佢质感好软糯㗎~不过建议唔好就咁食,点埋佢俾嘅酱汁酸酸地咁就好食🤤同埋意外地上瘾XD#街头鱼糕串串💰$206街头鱼糕串串🍢系会连埋gas炉一齐上,等到佢出烟起泡就可以食啦🫧热辣辣嘅鱼糕真系好正🥹睇相都见到佢一串唔系净系得一块好薄嘅鱼糕,而系折埋几层咁样串起,而且鱼糕索晒汤汁,食落去真系巧满足!🥹鱼糕迷唔可以错过啊!环境方面,装修系模仿喺真。韩国布帐马

甜辣炸鸡(半份)

#甜辣炸鸡(半份)
💰$158

薯仔煎饼

#薯仔煎饼
💰$82

街头鱼糕串串

#街头鱼糕串串
💰$206

环境方面,装修系模仿喺真。韩国布帐马车嘅环境,装修可以见到韩国街头嘅漫画店洗衣店🏬好似坐喺韩国街头食饭咁~再加埋播得劲hyper嘅kpop🎶真系一秒置身首尔啊🤣不过如果想同朋友倾计就可能要转场啦~因为场地细而且都比较嘈,想倾计可能会有啲难,但整体嚟讲都系唔错嘅体验🥰
2024-04-26
甜辣炸鸡(半份)
薯仔煎饼
街头鱼糕串串