星期二又有KFC $50 6件鸡嘅优惠. 我又忍唔住收工去买,上次喺九龙区食过又大件又热辣辣好好食,今次就返到屯门买,排队嘅人唔多,不过奇就奇在我真系唔明白点解KFC请亲嘅人 态度又有问题做嘢又散漫,同个妹妹讲要四件辣两件烧,妹妹话烧鸡要等㗎㖞。我就话好啊冇问题我等,之后个妹妹又继续讲要等好耐个㖞,再补多句唔知等几耐个㖞,我依然都系果句好啊冇问题,其实点解好似做到唔想接呢d烧鸡嘅单呢?最后大概等左5分钟就拎到啦⋯⋯返到屋企即刻打开食,一望离晒谱,我唔明白做优惠系咪真系要做到啲质素咁差,三件唔系鸡胸系鸡背脊,其实大部份都系得啲皮, 啲鸡下搥永世都系发育不良,最惨嘅系叫辣,一啲都唔辣, 烧既又一d都唔香 $50 嘅质素真系好差 我宁愿你$80 6件但系俾返啲好嘅质素

2019-06-25
等候时间
5 分钟 (堂食)