餐厅: The Jungle
资讯:

2020-09-16 115 浏览
今次一共试咗三个lunch set😌包埋沙律/餐汤同餐饮都系$78🤩好抵!🔖Traditional Nepalese Pork Dumplings💰-原来尼泊尔饺子同上海小笼包好似样😂入面嘅馅料可以选择猪肉🐷或者鸡肉🐥我哋今次拣嘅系猪肉馅😋饺子皮口感有少少烟韧~猪肉馅料带有满满嘅肉汁😍食嘅时候点少少中间嘅酱汁,辣辣地🌶正😆💫推荐指数: 9.5/10🔖Pepperoni Pizza💰-呢款Pizza有辣肉肠、蕃茄同罗勒酱😗成个配搭味道偏香浓~Pizza底够薄脆😋💫推荐指数: 9/10🔖Ribeye Steak💰+30牛扒配咗红酒汁同芥末酱,红酒汁可以令牛扒味道提升🆙芥末酱就比较咸咗啲🙈牛扒够juicy有咬口,啖啖都充满油脂香☺️性价比高🙌🏼至于薯条方面可以炸得香脆啲,咁就更加好啦🙆🏼‍♀️💫推荐指数: 8/10​饮品方面我哋就加钱嗌咗Mocktail chill下🤪🔖 Healthy Yak💰48呢杯饮品系用咗益力多、蓝莓、柠檬汁同干姜汽水沟制而成~饮落去益力多酸酸地嘅味道好突出,同时都几甜🙈不过个人认为个甜度系可以接受的😛💫推荐指数: 8.5/10​🔖 Coco💰48用咗椰子水、斑兰、柠檬

💰-

🔖 Healthy Yak
💫推荐指数: 8.5/10​

🔖 Coco
💰48
用咗椰子水、斑兰、柠檬汁同姜啤调制😗一入口就有阵阵嘅斑兰味🌿第一次饮斑兰味嘅饮品,好特别😂感觉几清新🤓
💫推荐指数: 8/10

🔖 Pom Collins
💰48
用咗石榴、石榴味糖浆、柠檬汁同梳打水冲调👀味道都唔错,不过相对起前两杯就比较无咁特别🤪
💫推荐指数: 7.5/10