2018-11-30 99 浏览
今日接朋友收工去咗附近到食饭 又谂唔到食咩🤔行行下就行到有间几特别既餐厅🍴见到个餐牌系尼泊尔菜又未试过就入去试下一坐低系我地仲未谂好食咩既时候先黎一碟免费小食味道好似薯片咁口感好脆无聊望下四围心谂应该冇咩人会食尼泊尔菜咁冷门😅点知话口未完成间餐厅已经full晒估唔到咁爆场先叫咗个洋葱烤饼 薄饼入面加咗葱粒都系第一次食味道好特别而且好香脆食完再食我同朋友都食到唔停口之后再叫咗个意式烩意大利饭🇮🇹唔好睇呢个饭好似好细碟好hea 成个饭充满巴马芝士奶油 再加上牛油、盐同胡椒。我最钟意食芝士呢个饭好食到不得了简直系perfect match点解尼泊尔餐厅都会有咁好食既意大利饭😂 由于呢个饭太creamy 所以冇叫野饮 简单饮杯柠檬水清一清喉咙就好够

一坐低系我地仲未谂好食咩既时候先黎一碟免费小食

味道好似薯片咁口感好脆