2024-07-24 939 浏览
一时兴起想食豉油西餐,原来都要讲缘份,铁板上枱满满怀旧味道。套餐先上左个汤,当日中汤款式会写系电子菜单上,而西汤就指定罗宋汤。金银菜汤消暑清热,清清地无味精份量好多。罗宋汤系港式口味,有辣椒仔既调味都几开胃。转个头饮品都上埋,见呢度一页纸都系特色饮品,加左少少钱试新野。老公既杂果宾治原来系芬达汽水底,另外有一大杯冰杂果,再加利宾纳调味。大家一致觉得好抵饮,下次一杯两人share都够,唔需要再加第二杯特饮。我饮既系儿时回忆,薄荷糖浆咖啡有清凉冰感,但又唔系好假既牙膏味,如果你钟意薄荷雪糕应该都会钟意佢。标榜澳洲T骨排好似有声有势,侍应哥哥会问要三五七成熟,要边款汁,薯意饭要拣边样,仲有想佢地帮你倒汁定自己黎。服务跟足港式扒房。澳洲牛排比平时既牛油脂位牛油味浓,肉质亦松软一点,不过刚好呢一块T骨的肉都倾向西冷部位。叫五成熟真系做到,牛扒无血水中央红红地。肉扒的厚度比连锁快餐店厚好多 哈哈。黑椒汁一大碗比你,可以点薯角食,最后我仲用黎捞白饭。薯菜包含薯角同粟米萝卜粒,竟然无最讨厌的青豆㖞。薯角薄浆脆口系正既,重点系整份餐包汤同饮品只系$105。扇贝粉丝食过吧,但鱿鱼粉丝我都系第一次听,又系大

黑椒汁一大碗比你,可以点薯角食,最后我仲用黎捞白饭。

扇贝粉丝食过吧,但鱿鱼粉丝我都系第一次听,又系大大份好重本。

主角唔系鱿鱼,粉丝先系重点,吸尽海水味蒜香。细食既人可以直接走白饭,因为鱿鱼本来就几饱肚,如果做家庭餐份量就刚好。

每件鱿鱼筒厚肉悉心𠝹好花纹,估计入面有十几件,不过就无鱿鱼须啦。

今时今日牛排餐做到如此低价,想起铁版餐时会再来。
  • 澳洲T骨铁板牛排