2024-12-26 201 浏览
A4日本黑毛和牛寿喜烧令和居酒屋 (旺角)​今次同朋友黎到位于旺角嘅日式居酒屋,当然要试试佢地最出名嘅寿喜烧啦,一黎可以暖暖个肚又可以试下高质靓牛🥰👍🏻♡A4日本黑毛和牛寿喜烧♡​今次寿喜烧就配左A4日本黑毛和牛,黑毛和牛脂肪同肉质分布好均匀,唔会话好多筋,牛味好重加上寿喜烧汤甜甜地非常之配,如果可以配埋日本蛋一齐食就100分,咁见佢仲配左野菜豆腐盘,配菜款式都几多,好食👍🏻👍🏻♡四色剌身盘♡剌身盘包左三文鱼、吞拿鱼、赤虾同帆立贝,四款嘅质素都好高,食得出系好新鲜同处理得好好,唔会有雪味无腥味,下次黎一定会再叫其你剌身试试🥰♡串烧拼盘♡串烧方面令我好有惊喜,好好食!!! 点解咁讲因为除左肉类串烧烧得好之外配菜类串烧都烧得非常香口,加埋调味粉同酱汁更惹味,食完完全唔够喉👍🏻咁另外仲见佢有好多烧鸟类嘅串烧咁就留返下一次试试啦💯♡令和玉子烧♡去唔同居酒屋都要试试玉子烧,玉子烧甜甜地再配左酱汁可以点黎食,总整不错😋😋最后餐厅都有唔同种类嘅梅酒清酒等等,放工同朋友一齐黎食野再饮返2杯吹下水都非常之适合🍻🍻
A4日本黑毛和牛寿喜烧令和居酒屋 (旺角)

♡A4日本黑毛和牛寿喜烧♡

♡四色剌身盘♡