屋企人生日叫到会开心庆祝下🎉朋友仔介绍咗我食 【到会谷foooodstation】 ☺️有81 款食物选择,由主食、配菜、冷盘、泰国菜到甜品都有☺️每一盘份量啱啱好, 唔会浪费食材,又唔会饱过头~.今次拣左 6-8人,可以任选8盘菜式。.🥘龙虾忌廉汁鲜虾带子露笋长通粉鲜味嘅鲜虾带子混合浓郁嘅龙虾忌廉汁,再搭配上露笋清新口感,好夹.🥓香港仔避风塘炒风沙骨有香浓炸蒜蓉,少少辣椒,辣得黎够惹味.🍗 水牛城香烤芝麻鸡锤:外皮金黄酥脆,淋上粒粒芝麻,入口嫩滑.🥑牛油果酱蟹籽烟三文鱼沙律清爽选择!烟三文鱼砌成花朵形状,很吸晴,搭配粒粒蟹籽同清新牛油果酱,整体清爽怡人.🍲老板鲍鱼瑶柱荷叶饭用荷叶包住来蒸饭,荷叶香味渗透系饭里面,有粒粒鲍鱼瑶柱,好矜贵🤩.🥔芝士汁鲜虾鱿鱼圈带子青口焗薯蓉滑嫩薯蓉配浓郁芝士汁,好邪恶😎.🥠鳗鱼芝士蟹棒玉子烧甜香玉子烧层层叠加上芝士蟹棒同鳗鱼,多重口感,大人小朋友都啱食.🍮爆珠芒果布甸心心杯预先分成一杯杯,方便食用,心心形状小朋友好钟意,入口质地香滑,有粒粒爆珠

屋企人生日叫到会开心庆祝下🎉
每一盘份量啱啱好, 唔会浪费食材,又唔会饱过头~
今次拣左 6-8人,可以任选8盘菜式。
🥘龙虾忌廉汁鲜虾带子露笋长通粉
🥓香港仔避风塘炒风沙骨
有香浓炸蒜蓉,少少辣椒,辣得黎够惹味
🍗 水牛城香烤芝麻鸡锤:
外皮金黄酥脆,淋上粒粒芝麻,入口嫩滑
🥑牛油果酱蟹籽烟三文鱼沙律
🍲老板鲍鱼瑶柱荷叶饭
🥔芝士汁鲜虾鱿鱼圈带子青口焗薯蓉
滑嫩薯蓉配浓郁芝士汁,好邪恶😎
🥠鳗鱼芝士蟹棒玉子烧
🍮爆珠芒果布甸心心杯