2011-10-30
想食好食而且平价的日本餐厅我平时就会去神谷~今次我同屋企人去食左海胆寿司,三文鱼寿司,炸虾寿司,鹅肝寿司同烧肥牛饭团~~海胆寿司~今日好唔错~好甜!三文鱼寿司~今日韧左少少@@可能雪耐左(?)但味道以然都几甜炸虾寿司~热辣辣的炸虾配上好多好多蟹子~~好正呀>V<鹅肝寿司~我的飞佛~25蚊二件都算大件的即烧鹅肝~外面有少少香烧的焦味里面生生地软熟到溶在口里的感觉十分好>V<鹅肝味亦不赖的~ 反正我鹅肝瘾发作就会去神谷解决的XD哈哈烧肥牛饭团~近期我好中意佢以个烧肥牛寿司~外面的肥牛烧到刚刚好~唔会话好硬但有少少口感的,少少的芝麻令佢有少少芝麻香~ 酱汁甜甜地加上佢真系自己烧的牛肉有少少烧野食的味道好正!入面的小饭团索左D汁同少少牛肉味~成件事都很不错不过如果可以再落多D汁就好啦@@~辗底的生椰菜丝都可以食的~点少少汁就好好味仲有一点就系16蚊有三件。。以个价钱真系好抵食虽然佢地位少亦都窄~但佢咁GE价钱同质数绝对值的~ 如果同朋友聚会的话隔黎28会好D(其实都系食同一D野出自同一个厨房&师傅的XD)因为已经系常客~所以老板娘比左张VIP九折卡比我~ 多谢呀
海胆寿司~今日好唔错~好甜!
炸虾寿司~热辣辣的炸虾配上好多好多蟹子~~好正呀>V<
不过如果可以再落多D汁就好啦@@~
辗底的生椰菜丝都可以食的~点少少汁就好好味
仲有一点就系16蚊有三件。。以个价钱真系好抵食
因为已经系常客~所以老板娘比左张VIP九折卡比我~
多谢呀