2023-01-31 219 浏览
之前出去铜锣湾行街果阵一直好中意去食meet fresh,因为d甜品够大份可以两个人一齐食价钱又公道🤭🤭😋住北区嘅我日盼夜盼终于等到粉岭都开meet fresh喇!粉岭分店开系旧有阿布泰位置(万宁对出),舖位较细。餐具应该系因为冇地方洗碗嘅关系,全部使用即弃嘅外卖餐具,系环保方面略欠😅今次同屋企人一齐去食,由于佢哋唔太好甜品,所以就简单叫咗个布丁Q麻糬冰一齐食。自己扫qr code 网上落完单之后等个号码牌响就可以出去攞餐点喇,今次等咗大概5分钟就有,上菜速度唔错。餐点嘅味道同其他分店一样冇太大分别,份量都系一如既往大大份,唔错。总括而言,同其他分店最大嘅分别就系环境细得济坐得唔太舒服,其他都冇乜太大问题。😙
布丁Q麻糬牛奶冰
2023-01-15