2022-11-10
呢间大排档系屋企附近,之前叫过外卖觉得味道唔错 估唔到堂食都有惊喜 佢地有家庭晚餐$150 3款小菜3饭3汤 一人晚餐$50 1𩠌1菜1汤 都几平几抵食 仲有好多选择 🤩我就点秘制沙姜鸡 椒盐鲜鱿 XO酱小炒王 老火靓汤 每一道菜都好好味 超高质👍🏻超推荐✨ XO酱小炒王✨有菜脯 鱿鱼 炸白饭鱼 洋葱 腰果 超多料(全部都系我钟意食😍) 味道好够 食落口感好丰富 系我食过最好食嘅小炒王(真心) ❤️秘制沙姜鸡🐔好滑!好够味!(鸡胸位置就当然无滑啦🤓~) 加上沙姜 正是这味道!椒盐鲜鱿 炸皮薄薄一层 唔会好厚粉 食到啖啖鱿鱼 外脆内嫩 一d都唔韧😋 炸物爱好者必点🥢老火靓汤 无味精味 真材实料熬制 有屋企煲嘅感觉 好饮🌟P.S 小炒有镬气 性价比好高 咁嘅价钱有咁好质素 推荐大家试下 虽然唔系靓景靓枱 餐具仲有d油立立 但呢d先系屋邨风味吖嘛~
老火靓汤 无味精味 真材实料熬制 有屋企煲嘅感觉 好饮