餐厅: 東昇樓海鮮酒家
资讯:

2015-12-18 1091 浏览
今日系妹妹生日,同时都系妈咪既受难日*0*为左吾洗妈咪咁辛苦..我地决定一家人去左附近既村屋食生日饭^^1) 叫左10只蒜蓉蒸蛏子,超好味新鲜又大只,配左香葱加蒜蓉炀丝,真系好鲜甜tim呀!最紧要系妈咪中意食而且食得开心2) 例牌烧鹅- 皮脆而且肉质嫩滑听爸爸既朋友介绍话呢度既烧鹅都吾错..如果晏d黎仲好快卖晒tim><今日一于试一试佢>>>叫左个例牌,大家都好快手食晒..因为真系吾错,爸爸既朋友无介绍错!!3) 上汤胜瓜浸鱼肚- d汁好鲜甜,鱼肚好爽胜瓜又甜。爸爸妈妈都好中意呢个𩠌。有d汤可以饮又有蔬菜可以食,健康!4) 避风塘濑尿虾- 妈咪中意食辣,我地叫左个避风塘濑尿虾。d濑尿虾都好大只呀!!食到妈咪好滋味><佢话d濑尿虾鲜甜又有d辣味。够晒刺激!5) 椒盐鱿鱼- 细佬叫既,意想不到既特别!一d都吾多粉!而且香,脆,好味令人一不离二,二不离三。真系停吾到口6)最后,餐厅送左个豆腐花比我地做甜品简直系完美既happy ending!Happy birthday to my lovely sister>3<
今日系妹妹生日,同时都系妈咪既受难日*0*

1) 叫左10只蒜蓉蒸蛏子,超好味

蒜蓉蒸蛏子
2) 例牌烧鹅- 皮脆而且肉质嫩滑

今日一于试一试佢>>>叫左个例牌,大家都好快手食晒..
因为真系吾错,爸爸既朋友无介绍错!!
例牌烧鹅
3) 上汤胜瓜浸鱼肚- d汁好鲜甜,鱼肚好爽胜瓜又甜。
爸爸妈妈都好中意呢个𩠌。有d汤可以饮又有蔬菜可以食,健康!
上汤胜瓜浸鱼肚
避风塘濑尿虾
5) 椒盐鱿鱼- 细佬叫既,意想不到既特别!一d都吾多粉!
而且香,脆,好味
令人一不离二,二不离三。真系停吾到口
椒盐鱿鱼
6)最后,餐厅送左个豆腐花比我地做甜品

简直系完美既happy ending!
豆腐花

2015-12-07