我住呢头,近呢两三年前喺度买手撕鸡已经好多次,虽然佢d鸡好多油,但因为贪方便,我谂唔到煮咩时都会四买佢。但呢间野做生意真系好唔老实,话说我每次都系买手撕鸡半只少辣,佢次次都骨多过肉,我最近3次买时已经忍唔住投诉,话佢d骨不合理地多,但系佢唔止唔认,仲闹返我转头,话佢地从来唔会偷工减料,仲话我屈佢,闹得好大声,务求要在场既客净系听到佢把声,好啦,今次我俾佢闹到冇声出喇,咁事实系咪我怪错左佢呢?我都希望系。因为我想食肉,唔系骨。返到去打开盒鸡食,我同家人都冇特别去留意,虽然大家都觉得好多骨,咁但我地记就谂,可能只鸡瘦啦,咁咪骨多过肉啰,点知食食下发现佢呢半只手撕鸡竟然有两只翼同翼尖!我好想知半边鸡点解会有两只翼。错就要认,三番两次死口唔认,仲发恶闹客,话1客屈佢,我已经谂唔到理由再帮衬。

手撕鸡半只
外卖自取