2019-09-11 46 浏览
为食好友话今日带我食好西,原来系黄埔食蒸海鲜先黎泡菜煎饼,煎饼上层放了一点泡菜丝,夹埋泡菜一起吃,惹味可口跟住店员就捧著五层高的大蒸锅放在炉上,等了几分钟,店员打开第一层,大大只海虾。象拔蚌鲜甜无比,日本元贝大只过一只匙羹,食落鲜甜,龙虾当然鲜甜味美,新鲜又弹牙大花蛤加花尾龙趸上肉,花甲肉质弹牙,食落新鲜甜美,粉丝吸晒元贝嘅鲜甜,食落好惹味,龙趸片有惊喜,非雪藏货,鱼味香浓,仲要啖啖肉,非常好吃最后一层打开镬盖,大大只新鲜又弹牙嘅鲍鱼呈现眼前,仲有咬落清甜嘅粟米,南瓜蒸得淋淋的长长嘅自助bar 有很多野食,大部分系韩式料理,有炒年糕,泡菜,最吸晴嘅系大大盘韩式鱼串,仲有沙律同甜品自助式饮品种类多任君选择,仲有自家制去湿薏米水,真系饮得健康门口有个打卡影相位,可以着上韩服扮靓靓影下相
为食好友话今日带我食好西,原来系黄埔食蒸海鲜

门口有个打卡影相位,可以着上韩服扮靓靓影下相