2019-04-22
💖推介💖• 时新。汉堡包*Sze sun hamburger🐟🍲🥘🥗🍝🍜🍛🍹🍽时新汉堡包 。我细细个就听过呢个名㗎啦以前舖头喺红磡火车站天桥底-生意几好㗎成日都见到佢哋排晒长龙, 喺最近几年佢哋就搬咗喺黄埔呢度, 适逢今日妈咪放假就同佢一齐去试下搬咗铺嘅时新汉堡包啦店舖虽然唔大,但系座位都几多嘅不过又唔会好迫, 我哋攞咗个餐牌睇完之后就去cashier𠮶度点野食, 啲嘢食整好之后就会叫号码自取, 认真啲睇下个餐牌其实每一样嘢食都系二十几蚊,好耐都未试过喺餐厅见到啦真系抵食😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍* 我同妈咪 叫咗个二人套餐, 有餐汤,汉堡芝士蛋包同普通嘅汉堡包, 炸薯条,卤水鸡翼, 炸鸡粒 ,我哋拣咗 茄汁同埋沙律酱😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏* 汉堡包* 汉堡包好明显系新鲜热腾腾嘅, 睇下佢出晒烟连啲酱汁都流晒出嚟, 汉堡主打用新鲜牛肉食,落去系唔同啲㗎, 好juicy,其实最怕有啲汉堡系好咸或者好干, 妈咪话呢个汉堡包夹埋嘅时新沙律酱 酸酸甜甜相当开胃 ,煎蛋口感好正,包非常之软熟又厚身, 汉堡包中又带一点肉汁。 顺带一提,佢哋用嘅系嘉顿牌芝麻包,烘过之后更加好食 好食到一啖接一啖停唔到。🤤
💖推介💖
• 时新。汉堡包*Sze sun hamburger
🐟🍲🥘🥗🍝🍜🍛🍹🍽
时新汉堡包 。我细细个就听过呢个名㗎啦
以前舖头喺红磡火车站天桥底-生意几好㗎
就同佢一齐去试下搬咗铺嘅时新汉堡包啦
店舖虽然唔大,但系座位都几多嘅
不过又唔会好迫, 我哋攞咗个餐牌睇完之后
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
* 我同妈咪 叫咗个二人套餐, 有餐汤,
😏😏😏😏😏😏😏😏😏😏
* 汉堡包
* 汉堡包好明显系新鲜热腾腾嘅, 睇下佢
🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
* 薯条
* 呢度嘅薯条系粗薯条,有好多小时后嘅回忆
新鲜炸起上嚟金黄色,洒上盐
就算唔加其实都好好味分量都几多㗎
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
罗宋汤
二人餐系会送过罗宋汤嘅, 送上嚟嘅时候我哋以为呢个汤应该都几淡, 见佢入面嘅𩠌唔系好多
不过我哋饮咗一啖嘅时候觉得佢个汤好浓沃,
想像中好饮。
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
炸鸡粒
炸鸡粒外表粉薄,炸到非常香脆,配沙律酱一级棒。
卤水鸡全翼
鸡翼非常之入味,肉质嫩滑
💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯
💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
*☎:2387 2868
*🍛: 红磡黄埔天地家居庭地下G22-G23.
*🕐:星期一至星期日 10:00-20:30
💬💬💬💬💬💬💬💬💬💬