2024-06-14
🎀简短食评系列之葵广扫街。属于香港的自家手工制兔兔Churros🐰🎀🪄店名* #Bunny Churros🔮地址* 葵芳葵富路7-11号葵涌广场2楼2023号舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$60➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_葵芳#pickyme_葵广剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀评分💖💖💖💖💖🪄西班牙油条+意式雪糕 $60平时系香港好少见有Churros 呢间最近开左唔系好耐已经成为大热😍店主超热情 原来佢本身系好中意Churros呢样甜品 所以佢试尽晒西班牙唔同类型 最后制作出属于适合香港人味道既👍系酱料,配料以及雪糕方面 好多味道都系平时好少见 而且大部分都系自家制作 十分足料!今次我拣咗杂梅果酱味Churros及焙茶味意式雪糕✨ 味道十分之出色 杂莓 杂梅酱系由多种唔同嘅梅果去调配以成 食落去酸酸甜甜 完全唔腻 而Churros口感外脆内软😍另外 焙茶雪糕嘅茶味都好浓郁 完全系我钟意嘅味道🤗雪糕上加上脆米更添口感😊听店主讲佢地准备紧茉莉味 等我呢个爱茶之人下次过去试下先!(5个💖为最高
🪄店名* #Bunny Churros
#pickyme_小食
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀评分💖💖💖💖💖
🪄西班牙油条+意式雪糕 $60
(5个💖为最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️