2015-02-16 421 浏览
我帮亲屯门屯利街餐厅好耐,近年来转去辉记,辉记逢星期一休息,有时去番屯利街,屯利街算好旺场,晤知水准下降,经常不须等位,服务就一般,同事话无以前咁好食,今日因打风原因,迟咗返公司,返到公司后又到午餐时间,就和同事去了屯利街餐厅,我叫香矛猪朳饭(35元),另加涷饮3元,平时觉得好好食,今日的猪朳好鞋口,我觉得不太好食,我和同事都觉得屯利街比以前差咗,唔知系唔系水准下降,屯利街明显比以前少咗人去,好似有部份转去辉记,辉记比屯利街旺咗味道:今日吃香矛猪朳饭就唔好吃,猪朳好唔得,猪朳好鞋囗服务:昵度一向都一般,有时叫落单要叫2-3次才走埋来环境:屯利街地方不大,座位有D迫感觉,公司男同事不太喜欢来呢度番食:华都的食店算平,真是好食的食店,选择真的不多,而家常去,只有3间,其中一间就是屯利街

味道:今日吃香矛猪朳饭就唔好吃,猪朳好唔得,猪朳好鞋囗

服务:昵度一向都一般,有时叫落单要叫2-3次才走埋来

2014-06-20