网上见到呢间餐厅做紧生日优惠,平日只做午市同晚市,星期五六日晚上就更加热闹,所以我哋一早已经book定位庆祝生日🎉当晚去到餐厅全场爆满,气氛不错;不过我哋比较喜欢宁静环境下享受美食,于是选择在户外用餐,感觉有点像置身在离岛,远离烦嚣一样,心情非常放松及舒适!食物方面:我哋点咗三个主菜份量啱啱好🤭🍖 烧原条猪肋骨配薯条•秘制烤肉酱 $208猪肋骨烧得又香又脆口,份量十足,肉质鲜嫩多汁,放入口啖啖肉,配上秘制烤肉酱味道更非常出色亦是加分之处~带来一点甜酸味道,十分开胃,小朋友都好钟意食!🥩纽西兰谷饲西冷配薯条 $208 选择了medium well粉嫩肉质多汁, 烤得非常香口又易入口!而薯条热辣辣炸得金黄又香脆,小朋友食到停唔到口🤭🍄‍🟫黑松露大啡菇长通粉 $138黑松露又浓又香,份量都唔少;精髓在于只大啡菇最后兜埋d汁一齐食实在太棒了👏✨另外各加$48 可以upgrade为套餐包括有蒜蓉多士及餐汤,送咖啡或茶甜品🍰方面:由于生日订座即送甜品一件及免费画碟服务,我哋拣左芝士蛋糕,味道不会太甜太浓,淡淡嘅芝士,蛋糕质感软硬适中,甜品控嘅我哋都表示很满意👍环境:🌟🌟🌟🌟🌟衞生:🌟🌟🌟🌟味道:🌟

食物方面:
我哋点咗三个主菜份量啱啱好🤭