2024-09-03 36 浏览
成日都好挂住日本🇯🇵见到呢间店铺装横系以木系为主,令人好舒服,知道📍铜锣湾(希慎广场)已开业多时,完全冇时间去潮醒😪今次来到屯门❤️终于可以试下入到去好似去左日本咁🇯🇵正呀🔥可尔必思紫阳花蕨饼🥤见到期间限定一定要点来试,可尔必思益力多,酸酸甜甜好开胃😝紫阳花蕨饼食落系荔枝味,配搭得好完美,忍唔住一啖接一啖🤤🤤草莓牛奶🍓真系好钟意饮草莓的产品,外形打卡一流,甜甜地的草莓果酱🍓加上面屠有cream,成件事立即升华,饮落去相当有草莓果香,极力推荐🙌🙌生草莓刨冰🍓刨冰主要成份系由日本直送架,日本天然水去制成,每啖的冰都有冰片,食落去又香又甜的感觉❤️夏天食佢真系透冰凉☺️呢间日本甜品店相当高质,下次经过必买🙌🥳🇯🇵🍰甘味处镰仓 (屯门市广场)📍屯门屯顺街1号屯门市广场1期1楼1268号舖

可尔必思紫阳花蕨饼🥤

草莓牛奶🍓

生草莓刨冰🍓

呢间日本甜品店相当高质,下次经过必买🙌🥳

🇯🇵🍰甘味处镰仓 (屯门市广场)
📍屯门屯顺街1号屯门市广场1期1楼1268号舖