屯门区唔系我嘅地头,今日胆粗粗搭屯马线+轻铁入咗去同朋友叙旧,约定喺依间人气Cafe酒吧餐厅晚饭。除咗有酒饮,仲有多款精美西餐,小食, ~半户外位置亦有两三枱座位。餐厅装修有点美式复古风,播着轻快音乐加上柔和昏暗嘅灯光,每台点起小蜡烛都相当有情调💕🌟想锯扒主菜亦有安格斯牛扒,法式羊架。转套餐另加$48可包括饮品、餐汤或沙律🥗餐汤:蘑菇忌廉汤,有点黑松露的香味,蘑菇打得幼细。配上烤焗得香脆嘅蒜蓉包🥖朋友拣咗「野菌汁忌廉蟹肉烩饭」,比一般西餐厅水准还高。 除咗有蟹肉,仲有相当份量嘅蟹膏,野菌忌廉汁浓郁美味,而且份量十足,绝不要小看碟里面嘅容量。邪恶芝士大蘑菇和牛汉堡🍔$138其实芝士🧀并不十分邪恶,芝士嘅咸香反而令和牛汉堡又滑又香。喜欢这个汉堡包嘅包涂满牛油亦带有少少盐,够脆又够厚。和牛汉堡肉味香浓,厚厚的入口劲满足!大蘑菇够Juicy 配上煎香嘅和牛汉堡超美味。餐饮冻柠茶🍋正常发挥。套餐加$38 可upgrade mocktail🍹加$48 仲可以upgrade cocktail 🍸 🌟

野菌汁忌廉蟹肉烩饭
邪恶芝士大蘑菇和牛汉堡🍔$138
餐饮冻柠茶🍋正常发挥。

套餐加$38 可upgrade mocktail🍹
加$48 仲可以upgrade cocktail 🍸 🌟