2023-11-08
JEP by Involtini (屯门)屯门良德街8号珀御地下G05号舖今日介绍屯门一间位于田景站好出名嘅手工意粉🍝传统卡邦尼手造意大利面$168香浓嘅卡邦尼酱汁配上佢哋自家制嘅意大利面,卡邦尼汁比起出边坊间食既香浓同香滑,面嘅质感带点烟靭十分之好食🤤松叶蟹甲罗烧蟹膏意大利饭$298作为好钟意食蟹嘅我🦀,蟹膏浓郁鲜味,而饭🍚既面头一大遍蟹膏再加埋鹌鹑蛋黄捞埋啲饭一齐食,真系令人可以食唔停😭😭日本刺身拼盘 呢个系情人节限定嘅食材,蚬肉鲜甜多汁,而面头白色一块块𠮶啲脆卜卜配埋下边生蚝一齐食口感好特别😍椰子雪糕🍧旁边嘅椰子块香甜脆身😝中间嘅雪糕系玫瑰花形状,外型非常讨好,味道系十分香浓嘅椰子味雪糕,口感好清新,并且可以解腻另外鱼柳配菜和汉堡肉包,味道不过不失,鱼柳配菜嘅酱汁好特别,酸酸美味咁样,令人好开胃😝
屯门良德街8号珀御地下G05号舖
今日介绍屯门一间位于田景站好出名嘅手工意粉🍝